En arbejdsplads

– med plads til dig og dine drømme
§ 103 – beskyttet beskæftigelse

Beskyttet beskæftigelse på Kilden

  • Styrker medarbejderens selvopfattelse og selvstændighed
  • Betyder at medarbejderne vokser personligt og socialt
  • Udvikler medarbejdernes faglige kompetencer og færdigheder

 

Beskyttet beskæftigelse er skræddersyet til mennesker med kognitive og sociale udfordringer, som ikke kan indgå i det ordinære arbejdsmarked, som søger efter meningsfyldt beskæftigelse under støttende forhold.” 

Beskyttet beskæftigelse hos Kilden spænder vidt – og vi fokuserer på at tilpasse arbejdet til den enkeltes evner, sociale kompetencer, interesser og særlige behov. Det kan inkludere alt fra produktion af mad, serviceorienterede opgaver, kreative opgaver på Danhostel Stevns eller at arbejde med gårdliv og grønt udeliv. 

Kilden tilbyder regulære arbejdspladser, som både udvikler faglige færdigheder og en stærk medarbejderidentitet. For vores medarbejdere i beskyttet beskæftigelse betyder det en vej ind i et fællesskab, hvor de bidrager og værdsættes for deres arbejde. 

Aflønning

Vi forstår vigtigheden af en retfærdig aflønning og stræber efter at kompensere beskyttede medarbejde baseret på indsats og arbejdsvurdering. Det er med til at anerkende alle medarbejderes værdifulde bidrag, uanset omfang. 

Vil du vide mere om mulighederne for meningsfulde arbejdspladser på Kilden?
Kontakt leder af STU og
beskæftigelse
Susi Jensen.

En stærk socialpædagogisk faglighed, med individuelt tilpassede arbejdsopgaver og en inkluderende tilgang, sikrer, at medarbejderne i vores beskyttede beskæftigelse både udvikler faglige færdigheder og vokser personligt og socialt 

 

Alle skal have mulighed for at være en del af et meningsfuldt fællesskab og bidrage og vokse professionelt. 

Kilden STU og Botilbud