Slottet

Slottet er en stor gammel station, og vores største botilbud, med plads til 18 unge. Fordelt på 6 lejligheder hvor der typisk bor 2 til 4 beboere på deres egne værelse, hver lejlighed har deres eget køkken og badeværelse.

Slottet ligger tæt på alle daglige fornødenheder, og kun få minutters gang på Store Heddinge centrum og alle dagligvarebutikker, for eksempel kun 2 minutters gang fra NETTO.

På Slottet lærer de unge de basale færdigheder og kompetencer mht. at bo og klare sig mest muligt selvstændigt. Når den unge er klar til det, er det tid til at flytte ud i ‘De små huse’.

Slottet er ”et springbræt” til at træne basale færdigheder og kompetencer, så man over tid bliver i stand til at flytte ud i Horisontens mere selvstændige boformer (De Små Huse eller Godset) eller i egen bolig, alt afhængig af, hvor den enkelte unge er i sin udvikling.

På Slottet har man i høj grad mulighed for at få socialpædagogisk støtte til at blive integreret i det sociale rum, idet Slottet tilbyder forskellige former for aktiviteter, fællesspisning og socialt samvær.

Det forventes at den unge er tilmeldt et STU-forløb på Kilden.

På Slottet er der altid personale til rådighed, for netop at støtte de unge når behovet er størst, dette gælder også om natten, Slottet har sin egen nattevagt.

Kontakt os Se personalet

Kilden STU og Botilbud