Den socialøkonomiske virksomhed Danhostel Stevns

Stevns Kommune har januar 2024 valgt Kilden STU og Botilbud som ny forpagter af Stevns vandrerhjem – nu Danhostel Stevns. Kilden STU og Botilbud bringer nye ambitioner i spil ved at skabe et veldrevet vandrerhjem med høj kvalitet med plads til øget mangfoldighed på arbejdsmarkedet.

Kilden STU og Botilbud har forpagtet Danhostel Stevns for at kunne skabe en rummelig arbejdsplads, hvor unge kan udvikle sig og blive klar til en dag at tage skridtet videre. Vi vil skabe en arbejdsplads for alle – baseret på et stærkt fællesskab og høj faglighed og et attraktivt vandrerhjem med høj kvalitet.
Morten Ravn, forstander Kilden STU og Botilbud.

Læs mere: Kilden-stu.dk

 

Stevns vandrerhjem søger medarbejdere

Stevns vandrerhjem er et hyggeligt gammelt vandrerhjem og en helt nystartet socialøkonomisk virksomhed under Kilden STU og botilbud.  Eleverne fra Kildens STU skal fremover være med til at drive Stevns vandrerhjem, med alt hvad der hører til: Lave mad, servicere gæster, vedligeholde udearealer, markedsføring og meget andet.

Lige nu har vi plads til dig:

  • Som har lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads med mulighed for jobafprøvning, beskæftigelse og praktikophold.

Vi har brug for dig:

  • Som kan hjælpe os med at give vores gæster den allerbedste oplevelse.

Vi håber, du har en lyst til at blive en del af vores ”team vandrerhjem”!

Kilden-stu.dk

Kilden STU og Botilbud