Erhvervserfaring med turisme i fokus

Stevns Kommune har januar 2024 valgt Kilden STU og Botilbud som ny forpagter af Danhostel Stevns Vandrerhjemmet. Kilden STU og botilbud bringer nye ambitioner i ved at skabe et veldrevet vandrerhjem med høj kvalitet og med plads til øget mangfoldighed på arbejdsmarkedet.

”Vi har forpagtet vandrerhjemmet for at kunne skabe en rummelig arbejdsplads i virkeligheden, hvor unge kan udvikle sig og blive klar til en dag at tage skridtet videre ud i anden beskæftigelse.” Forstander Morten Ravn.

Danhostel Stevns Vandrerhjem er det perfekte sted at overnatte, uanset om du er på gennemrejse, skal besøge venner eller familie eller skal opleve Stevns.

Nysgerrig? Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi og blive en del af teamet!

Kilden-stu.dk

Stevns vandrerhjem søger medarbejdere

Stevns vandrerhjem er et hyggeligt gammelt vandrerhjem og en helt nystartet socialøkonomisk virksomhed under Kilden STU og botilbud.  Eleverne fra Kildens STU skal fremover være med til at drive Stevns vandrerhjem, med alt hvad der hører til: Lave mad, servicere gæster, vedligeholde udearealer, markedsføring og meget andet.

Lige nu har vi plads til dig:

  • Som har lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads med mulighed for jobafprøvning, beskæftigelse og praktikophold.

Vi har brug for dig:

  • Som kan hjælpe os med at give vores gæster den allerbedste oplevelse.

Vi håber, du har en lyst til at blive en del af vores ”team vandrerhjem”!

Kilden-stu.dk