Godset

Godset er ”et springbræt” til at træne yderligere mestringsstrategier, så man over tid bliver i stand til at flytte ud i egen bolig. Godset er Kildens ”lille bondegård” med heste, høns, geder og andre spændende dyr. Godset er beliggende mellem Rødvig og Store Heddinge med den smukkeste udsigt over Østersøen, mod Møns Klint. Der er busstoppested tæt ved Godset, som kører direkte til Store Heddinge Station og derudover har Kilden Minibusser, som transporterer de unge til og fra Godset.

Godset indeholder et hovedhus, hvori der er 8 værelser, i forlængelse af hovedhuset er der en tilbygning, hvor der på 1. salen er yderligere 3 værelser.

På Godset skal man være indstillet på at indgå i pasningen af det dyrehold der er, i det omfang, man kan. Det betyder, at man skal kunne og ville tage del i det praktiske arbejde med dyrene sammen med de øvrige beboere, der bor på Godset.

De unge deltager i Kildens almene STU, men kan vælge dyrelinjen, hvor en del af undervisningen foregår på Godset, idet vi individuelt planlægger forløb, der tager udgangspunkt i energiniveau, særlige udfordringer og kognitive formåen.

Den unge har i udgangspunktet brug for socialpædagogisk støtte, samt nogen praktisk hjælp, dog forventes det at den unge kan beskæftiges sig alene eller i en gruppe i længere intervaller.

Der er mulighed for personale støtte i perioden fra kl. 8-23 alle dage.

Kontakt os Se personalet

Kilden STU og Botilbud